HARJUMAAN KYLÄTIEDOTE  ELOKUU 2017
 
Onko lapsesi syksyllä hoitopaikkaa vailla?
RYHMIS PAJUNKISSASTA voi kysellä mahdollisia vapaita hoitopaikkoja elokuun alusta alkaen p. 044 7944973
 
KOULUT ALKAVAT PIAN JA PIENIÄ KOULULAISIA REPPUINEEN ILMESTYY TAAS KOULUTIELLE. VAROVAISUUTTA SIIS LIIKENTEESEEN!
 
KOKO KYLÄN KESÄJUHLA
SU 13.8. KELLO 13 ALKAEN SEUROJENTALOLLA

 Harjumaan Kajastus, kylätoimikunta ja Martat järjestävät kesätapahtuman, johon ovat tervetulleita kaikki kyläläiset ja kylän kesäasukkaat. Ohjelmassa mukavaa yhdessäoloa, herkuttelua, leikkimielisiä kilpailuja, arpajaiset ja kirpputoritunnelmaa.
Martat paistavat muurinpohjalettuja ja kylätoimikunta myy puffetissa kahvia, limsaa, jäätelöä ja leivonnaisia. Kirppispöydiltä voit tehdä löytöjä tai tule vaikka itse myymään ylimääräisiä tavaroitasi. Käsitöitäkin löytyy myyntipöydiltä, voit varautua talveen hankkimalla vaikka villasukkia. Leivonnaisiakin toivottavasti joku ennättää leipoa myyntiin.
Kajastus ja kylätoimikunta järjestävät leikkimielisiä kilpailuja, kannattaa  treenata ainakin saappaanheittoa!
Tule viihtymään mukavassa seurassa!
ps. Olemme tilanneet auringonpaistetta ja lämmintä säätä tapahtuman ajaksi. Kannattaa tulla Seurojentalolle!
 
 
HARJUMAAN KAJASTUKSEN TERVEISIÄ:
 Kiitämme kaikkia Jaarlin risteilylle osallistuneita rallitalkoolaisia ja muitakin matkustajia.  Toivottavasti reissu oli hyvä, sää kyllä olisi voinut helliä paremmin. Kiitokset myös MM-rallin Ruuhimäen EK:lle osallistuneille talkoolaisille, kaikki meni hienosti vanhalla rutiinilla.  Saatiin kerättyä hieman rahaa tuleviin karkeloihin.
 Pesäjärven uimarannan remontit edistyvät pikkuhiljaa.  Rannalta kaivettiin kaivurilla 5 maansiirtokärryllistä juurakkoa, multaa ja rojua. Tilalle ajettiin hiekkaa.  Samalla tehtiin uusi nuotiopaikka paloturvallisempaan paikkaan. Parkkipaikalta kaivettiin näkyvimmät kivet pois. Jos rahaa riittää, niin parkkipaikalle ajetaan kuorma hienoa mursketta. 
Uimakopit on maalattu ja lahoimmat laudat vaihdettu. Uudet penkit on sahattu haapatukista, valmistuvat myöhemmin. Vanha matonpesuteline on purettu ja uusi valmistuu lähiaikoina.
Tuntuu, että  rallireissuja lukuun ottamatta talkoolaiset ovat harvemmassa kuin Saimaan norpat, hommat ei meinaa edistyä. Ehdotamme, että kaikki uimassa kävijät nyhtäisivät muutaman kaislan juurineen joka uimareissu, niin pian olisi puhdas hiekkapohja. Niittämällä jää inhottavia tököjä pohjaan.
Hyvää kesän jatkoa!
 
<<<Elokuu 2017>>>
 matiketopelasu
 123456
3278910111213
3314151617181920
3421222324252627
3528293031   
       
Näytä tulevat tapahtumat
Powered by Smart Kotisivutyökalu